Loader
AnywayICT Afbeelding

AnywayICT


"Twee gemotiveerde HBO-ICT studenten die werken aan hun vak met een passie" is een zin die ons gehele bedrijf samenvat. AnywayICT is opgestart in april 2016 om direct onze kennis en technieken in de praktijk toe te passen. We hadden al vroeg de smaak te pakken. Daardoor staan we u nogsteeds vol passie te hulp om uw technische problematiek om te zetten in oplossingen.

Naast het ontwikkelen van een website, webshop of webapplicatie kunt u ook bij ons terecht voor dataverlies- /vernietiging, geven wij u adviezen op het gebied van zowel hard- /software, Bouwen wij computersystemen op maat en bieden wij hulp aan huis service. navigeer gerust verder op onze website en neem vrijblijvend contact op met ons.


121
Maandelijkse bezoekers
21
Projecten afgerond
68
Sprints afgerond
312 219
Regels code

Ons team

Jamie van Achteren is 21 jaar oud en regelt de algemene zaken binnen het bedrijf. Hij is voornamelijk onze designer en werkt samen met een slimme, gedreven programmeur.

Jamie van Achteren

Webdesigner & UIX
Creatief en gestructureerd in het ontwikkelen van software. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste manieren om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Jelmar Raven

Programmeur & DBA

Werken aan de toekomst

Twee studenten die werken aan de toekomst met een passie.

Waarom kiezen voor AnywayICT

Wij willen onze vakkennis toepassen in het bedrijfsleven. Hierdoor is niet alleen onze kennis actueel, maar hebben wij ook hele vindingrijke ideeën. Wij zijn uniek omdat bij ons de klantvriendelijkheid bovenaan staat en wij ons volledig afstemmen naar uw wensen. prefereert u een zakelijke of persoonlijke sfeer, Mail of telefonisch contact dan passen wij ons op dat gebied aan. Daarnaast worden al onze diensten op maat geleverd.ICT staat bij ons centraal en onze diensten zijn breedt. Dit houdt in dat wij uw ICT gerelateerde problemen om kunnen zetten in een oplossing voor zowel bedrijf als consument.

Origin

AnywayICT is gestart op 2 November 2015 en opgericht op 1 April 2016 door drie mbo studenten. Twee Applicatieontwikkelaars en één Netwerk/serverbeheerder. Thom Luppes, wie niet alleen programmeerde maar ook de administratie bijhield en ervoor zorgde dat de projecten goed verliepen, Jamie van Achteren, wie meer aan de design en webmaster kant zat dan programmeren en Sander Bijl, een ICT-beheerder die bedrijfsnetwerken en servers heeft opzet en reparaties, onderhoud en diagnose tot zich nam.

Na een jaar tijd heeft Sander het bedrijf verlaten en is Jelmar Raven het team komen versterken. Jelmar zijn specialiteit is voornamelijk backend programmatuur en databases ontwerpen en inrichten. Spoedig daarna heeft Thom het bedrijf ook vaarwelgezegd. Naast het bedrijf volgen we een fulltime HBO-ICT opleiding.