Loader

Netwerkoplossingen

Zakelijk of particulier, thuisnetwerk of MKB, groot of klein budget, voor ieder een oplossing. Zoekt u een snel en betrouwbaar netwerk zowel vast als draadloos, zoek dan niet verder!

Netwerk op maat

Snel, betrouwbaar en schaalbaar. Wij richten uw netwerk op maat in.

VOIP oplossingen

Stap af van het 'sneaker-netwerk'. Overweeg zakelijke telefonie in de cloud. Nu met flexibele doorschakel mogelijkheden. Ondek wat VOIP voor u kan betekenen.

Thuiswerk mogelijkheden

Gezamelijke opslag, films lokaal streamen en een betrouwbare internetverbinding. Laat ons met u meedenken.

Achtergrond afbeelding

Cloudoplossingen

Neem uw werkplek altijd en overal met u mee. Ondek wat de cloud voor u kan betekenen.

Cyber-Security

Is uw bedrijf een gemakkelijk doelwit voor social-enginering, heeft u malware in uw netwerk of dreigen uw klantgegevens op straat te vallen. Onderneem prefentief actie.

Adviezen

Heeft u vragen of onduidelijkheden of misschien behoefte aan advies, neem vrijblijvend contact met ons op.

“Schaalbaar, flexibel en betrouwbaar”

Uw netwerk groeit met u mee.

Netwerkinrichting

Een uitgebreid thuisnetwerk of een betrouwbare en veilige verbinding voor uw MKB. Laat onze specialisten uw bestaande netwerk analyseren en een rapportage uitbrengen.

 • Draadloze verbinding
 • Vaste verbinding
 • VOIP oplossingen
 • Betrouwbaar netwerk

Serverbeheer

Centrale mailservers, gebruikers, 'active directory', centrale opslag en altijd benaderbaar met of zonder beheer. Ontdek wat een schaalbare serverruimte voor u kan betekenen

 • Windows server 2012/16
 • Thuiswerk opzet
 • *Uptime van 96%
 • Hot swappable hardware

Cloudoplossingen

De cloud is de toekomst. Nooit meer bestandsverlies en uw data altijd benaderbaar. Onze specialisten helpen u de overstap te maken naar de cloud.

 • Office 365
 • Betaal per gebruiker
 • Public of private
 • Online werkplek

Cyber-Security

Bij ons is veiligheid een topprioriteit. Krijg een duidelijk inzage in uw netwerk. Ondek wat wij te bieden hebben.

 • Fullscan analyse
 • White-box mogelijkheden
 • Honeypot mogelijkheden
 • Firewall en IDS oplossingen

Cloud mogelijkheden

Werken in de cloud
U kunt door middel van de bekende office pakketten van microsoft wordbestanden, spreadsheets en presentaties maken. Dit kan niet alleen door middel van de webversie, maar ook in de gedownloade pakket van office. Zelfs op mobiele telefoons en tablets. Uw bestanden worden opgeslagen in de cloud en zijn daardoor gemakkelijk bereikbaar door u en uw collega's. U kunt zelf Bepalen met wie u een map deelt.
Back-up in de cloud
Draait uw MKB of thuisnetwerk back-up en worden die op locatie bewaard? Wat als uw pand vlam vat, data corrupt raakt of versleuteld wordt door ransomware. De zakelijke cloud maakt niet alleen het automatiseren van back-ups naar de cloud mogelijk, maar ook versiebeheer van uw bestanden. U kunt zelf kiezen voor een volledige of een incrementele back-up.
uitwijk in de cloud
Tegenwoordig is alleen een back-up van uw data niet voldoende om in geval van grote calamiteiten weer snel online te zijn. In uw bedrijf moet een continuïteitsplan aanwezig zijn waarin staat hoe uw bedrijf omgaat met storing en uitval van uw IT omgeving. Het is noodzakelijk dat uw bedrijf beschikt over uitwijk facaliteiten. Zijn uw lokale bestanden benaderbaar en wat zijn uw risico's. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de cloud wanneer u beschikt over een internetverbinding.
Opslag in de cloud
De cloud maakt het mogelijk om enkel en alleen bestanden op te slaan. Niet alleen worden ze gedeeld met al uw gekoppelde apparaten, maar ook met die van uw collega's wanneer deze hier voor gemachtigd zijn. Zo bent u baas over uw eigen bestanden. Natuurlijk zijn alle bestanden in de cloud van u.

Wat is Cyber-Security

IT-Security is een belangrijk en serieus onderwerp. Het woord cyber is een term die wordt gebruikt om het geheel van digitale systemen en netwerken te benoemen. Door een korte uitleg te geven hoe hackers te werk gaan kunt u een duidelijk beeld schetsen wat onze IT-Security maatregelingen voor u kunnen betekenen.

MITM aanval

Een 'man in the middle' aanval is een veel voorkomende manier voor een hacker om informatie te bemachtigen. Door tussen u en uw eindbestemming in te zitten luistert hij uw netwerkverkeer af.

Malware

Malware staat voor 'malicious software' en is daarbij een verzamelwoord voor allerlei soorten virussen. Van ransomware tot spyware. Dit kan een groot gevaar vormen voor uw computerbeveiliging

Social-engineering

Dit is tegenwoordig de grootste bedreiging. hackers maken misbruik van de zwakste schakel in computerbeveiliging; uw personeel. Door persoonlijk contact of emails te sturen kunnen zij vaak gevoelige informatie bemachtigen.

Bij ons bent u veilige handen

Specialist Ethical hacking

Hoe een hacker te werk gaat

Stap 1

Onderzoeken

Een hacker doet onderzoek naar uw bedrijf en personeel en probeert zonder 'te hacken' zoveel mogelijk informatie te vinden over uw bedrijf. Dit proces wordt ook wel 'passive footprinting' genoemt.

Stap 2

Scannen

Vervolgens scant de hacker uw netwerk om systeem informatie, zwakke plekken en actieve systemen te vinden. Hij maakt een schema van uw netwerk. Dit proces wordt ook wel 'active footprinting' genoemt.

Stap 3

Aanvallen

Wanneer de hacker voldoende informatie heeft probeert hij door middel van geavanceerde tactieken uw netwerk te infiltreren. Wanneer hij zijn doel bereikt heeft plaatst hij een achterdeur in uw systeem.

Stap 4

Sporen wissen

De hacker wil geen sporen achterlaten en past onder andere logbestanden aan om niet traceerbaar te zijn.

Blijf hackers nèt een stap voor

Onze netwerken zijn veilig en houden hackers buiten. Onze firewall zorgt ervoor dat hackers geen toegang hebben tot het netwerk en deze niet kan scannen. Door een intruder detection system, ofwel IDS, wordt er direct een melding gegeven wanneer er sprake is van onder ander malware en netwerkscans. Ook honeypots spelen een belangrijke rol. Dit zijn 'Lok systemen' die een gemakkelijk doelwit zijn voor hackers.

Door deze middelen toe te passen is uw netwerk betrouwbaar en heeft u duidelijk inzage in uw netwerkverkeer.

Security Tagcloud