Loader

Hulp aan huis of op afstand

Heeft u problemen met uw computer, laptop, telefoon of ander apparaat? Neem dan gerust contact met ons op. Dan komen persoonlijk bij u langs om uw problemen te verhelpen. Weinig tijd maar toch urgent, dan staan wij u op afstand te hulp.

Teamviewer

Problemen met uw computer? Laat ons er op afstand naar kijken om zo het probleem proberen op te lossen. Zo kunt u gewoon verder met uw werkzaamheden en hoeft u geen afspraak te maken om een expert langs te laten komen.

Download Teamviewer QS

Adviezen

Hieronder vindt u 6 gebieden waarin wij advies kunnen geven. De gebieden zijn groot waardoor wij niet alle informatie kunnen weergeven. Neem voor meer informatie contact op via de contact pagina.

WEBSITE KEUZE

Het kiezen van een design of pakket kan lastig zijn, vooral als u totaal geen verstand heeft van mogelijkheden van het internet. Door een gesprek met één van onze medewerkers komt u daar zeker verder mee. Neem anders eens een kijkje op onze webdesign pagina.

MOBIELE TELEFOON

Samsung, Iphone, Blackberry.... Android, IOS, Windows. Het kiezen van een smartphone is lastig. Advertenties vind u overal, maar vaak met missende informatie. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van een smartphone die bij u past. Neem hieronder direct contact op.

SOFTWARE EN HARDWARE

Heeft u een nieuwe computer of accessoire nodig? Wij kunnen u helpen. Van muis tot printer, van Computer tot smartband. Daarnaast hebben wij grote kennis van software. Tekstverwerkers, Email cliënts, Verzin het maar. Wij kunnen u advies geven op beide gebieden.

THUISWERKMOGELIJKHEDEN

Vanuit huis uw eigen bedrijf runnen of voor uw baas thuis werken. Wat komt daar allemaal bij kijken? Naast een goede verbinding met het internet en mobiele bereikbaarheid heeft u ook soft- en hardware nodig. Wat voor computer heeft u nodig? En hoe kom ik overal bij mijn bestanden?

BEVEILIGING

Op uw systeem staan veelal belangrijke en gevoelige informatie zoals foto's en uw bankzaken. Het is natuurlijk van essentieel belang dat deze goed beveiligd zijn. Onze experts zijn hierin gespecialiseerd en helpen u graag verder. Uiteraard beschikken al onze samengestelde systemen over een goede beveiliging.

CLOUD

De cloud is de toekomst. Nooit meer bestandsverlies en uw data altijd benaderbaar. Maar wat is dit nou? En hoe werkt dit? Onze cloudoplossing pagina bevat alle informatie en beantwoord al uw vragen. Heeft u daarna nog vragen kunt u altijd contact opnemen.

Voordelen van een custom pc

Persoonlijk

Een custom pc is speciaal voor uw doeleinden geschikt. Dat komt omdat wij ons verdiepen in uw bezigheden en zo de perfecte hardware samenstelling kunnen voorstellen.

Technologie

Omdat wij enkel computers samenstellen/bouwen met hedendaagse technologieën, bent u verzekerd van een systeem dat door programma's nog lang ondersteund wordt.

Compatibiliteit

Omdat de onderdelen die wij adviseren en gebruiken gewoon op de consumentenmarkt verkrijgbaar zijn, kunnen ze snel en gemakkelijk gerepareerd of vervangen worden. Zo kunt u er vanuit gaan dat uw computer snel terug is na reparatie.

Processor

Het hart van de computer. Een gamepc heeft vaak 4 of 8 kernen en is een stuk sneller dan de 'gewone' processor van een werkstation.

Videokaart

De videokaart is belangrijk voor alle beelden die op het scherm vertoont worden. bij games zijn dat er vaak zo'n 60 per seconde. Hoe beter de videokaart hoe beter de kwaliteit van die beelden.

Opslag

Een SSD voor het besturingsysteem en games op een harde schrijf. Of toch eens een kijkje nemen in de cloud?

Achtergrond afbeelding

Behuizing

Een behuizing van een gamepc ziet er meestal anders uit dan dat van een werkstation. Groter, lichtgevende knoppen en ventilatoren. Belangrijk is dat er goede koeling is.

Andere hardware

Om alle hardware genoeg stroom te verdelen is een goede voeding belangrijk. Daarnaast is ook nog werkgeheugen nodig. Gebruikt u nog disks? Dan is een diskdrive ook handig te hebben.

Software

Besturingsysteem, Antivirus, Microsoft Office. Grote keuze aan (betaalde) softwarepakketten.